Onze docenten

Daimis Alvarez Garrido

Daimis is geboren op Cuba uit een muzikaal gezin. Ze was op jonge leeftijd al gefascineerd door de muziek. Haar multiculturele en muzikale opvoeding lieten haar de eerste stappen in een muzikale carriere maken. 

Docente dwarsfluit

Douwe van der Meulen

Douwe begint op 14-jarige leeftijd met gitaarles en op 16-jarige leeftijd met pianoles. Amper 2 jaar later stort hij zich volledig op de bluespiano.docent piano

Egbert Beers

Voordat Egbert begon aan zijn conservatoriumstudie heeft hij eerst een onderwijzersakte gehaald. In deze tijd was hij gitarist-zanger en tekst- en muziekschrijver bij cabaretgroep "Maar Misschien" uit Leeuwarden.

docent gitaar

Gertie Bruin

Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met accordeon spelen en eigenlijk nooit meer gestopt. Na ongeveer twee jaar les had ik al mijn eerste optredens.DOCENT accordeon

Astrid Boekel

Als professioneel muzikant geeft Astrid  saxofoonlessen. In haar lessen komen verschillende skills aan bod zoals (blaas)techniek, muziektheorie en het belangrijkste: plezier in muziek maken! Je stemt de lessen samen af op het speelniveau en de muzikale wensen. 

docente saxofoon

Inge Muntendam

De viool was niet mijn eerste instrument. Toen ik kind was, speelde ik eerst een aantal jaren klarinet. Ik merkte echter dat dit toch niet mijn instrument was en daarom stapte ik zo rond mijn 14e over op de viool, wat juist wel heel goed bleek te werken! 

Docente viool

Johan Weghorst

Als kleuter was hij al gefascineerd door de muziekinstrumenten die zijn vader, die werkzaam was als musicus/docent en dirigent, mee naar huis nam. 

 

Docent contrabas

René Astenrode

René geeft sinds 2015 met veel plezíer les op Muziekschool de Hondsrug in Gieten.


 

Docent slagwerk

???

Wegens studies kan onze docente zang geen lessen meer verzorgen. Mocht er vraag zijn, dan gaan wij voor u op zoek.Docente vocaal