Docenten

Daimis Alvarez Garrido,

Docente Dwarsfluit

Daimis is geboren op Cuba uit een muzikaal gezin. Ze was op jong leeftijd al gefascineerd door de muziek. Haar multuculturele en muzikale opvoeding lieten haar de eerste stappen in een muzikale carriere maken.

Docente Zang

Wegens studies kan onze docente zang geen lessen meer verzorgen. 

Mocht er vraag naar zijn dan gaan wij voor u op zoek.

 

Douwe van der Meulen

Docent Piano    Douwe van der Meulen begint op 14-jarige leeftijd met gitaarles en op 16-jarige leeftijd met pianoles. Amper 2 jaar later stort hij zich volledig op de bluespiano.

Egbert Beers

Docent Gitaar

Voordat ik begon aan mijn conservatoriumstudie heb ik eerst mijn onderwijzersakte gehaald. In deze tijd was ik gitarist-zanger en tekst- en muziekschrijver bij cabaretgroep "Maar Misschien" uit Leeuwarden.

Gertie Bruin

Docent Acoordeon               Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met accordeon spelen en eigenlijk nooit meer gestopt. Na ongeveer twee jaar les had ik al mijn eerste optredens.

Indi Schut

Docente Saxofoon.   Indi interesseert zich voor de verschillende technieken die belangrijk zijn voor het beïnvloeden van de klank van de saxofoon.

Op de opleiding houdt Indi zich bezig met ....

Inge Muntendam

De viool was niet mijn eerste instrument. Toen ik kind was, speelde ik eerst een aantal jaren klarinet. Ik merkte echter dat dit toch niet mijn instrument was en daarom stapte ik zo rond mijn 14e over op de viool, wat juist wel heel goed bleek te werken!

Johan Weghorst

Als kleuter was ik al gefascineerd door de muziekinstrumenten die mijn vader ,die werkzaam was als musicus/docent en dirigent mee naar huis nam. Ik zette ze in elkaar en probeerde er geluid uit te krijgen.

René Astenrode

Docent Slagwerk

 

René geeft sinds 2015 met veel plezíer les op Muziekschool de Hondsrug in Gieten, bij de Muziekschool in Haren sinds 1984 en bíj Muziekschool Zuid-Groningen te Stadskanaal sinds 2002.