Docenten

Daimis Alvarez Garrido

Daimis is geboren op Cuba uit een muzikaal gezin. Ze was op jong leeftijd al gefascineerd door de muziek. Haar multuculturele en muzikale opvoeding lieten haar de eerste stappen in een muzikale carriere maken.

Docente Zang

Op 11-jarige leeftijd stond Mei-Lin voor het eerst op de planken met een microfoon in haar hand, en sindsdien heeft zij zich blijvend beziggehouden met alles wat er met zang te maken heeft.

Douwe van der Meulen

Douwe van der Meulen begint op 14-jarige leeftijd met gitaarles en op 16-jarige leeftijd met pianoles. Amper 2 jaar later stort hij zich volledig op de bluespiano.

Egbert Beers

Voordat ik begon aan mijn conservatoriumstudie heb ik eerst mijn onderwijzersakte gehaald. In deze tijd was ik gitarist-zanger en tekst- en muziekschrijver bij cabaretgroep "Maar Misschien" uit Leeuwarden.

Gertie Bruin

Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met accordeon spelen en eigenlijk nooit meer gestopt. Na ongeveer twee jaar les had ik al mijn eerste optredens.

Indi Schut

Indi interesseert zich voor de verschillende technieken die belangrijk zijn voor het beïnvloeden van de klank van de saxofoon.

Op de opleiding houdt Indi zich bezig met ....

Inge Muntendam

De viool was niet mijn eerste instrument. Toen ik kind was, speelde ik eerst een aantal jaren klarinet. Ik merkte echter dat dit toch niet mijn instrument was en daarom stapte ik zo rond mijn 14e over op de viool, wat juist wel heel goed bleek te werken!

Johan Weghorst

Als kleuter was ik al gefascineerd door de muziekinstrumenten die mijn vader ,die werkzaam was als musicus/docent en dirigent mee naar huis nam. Ik zette ze in elkaar en probeerde er geluid uit te krijgen.

René van Astenrode

René van Astenrode werkt met veel plezier bij de muziekschool in Haren, bij Muziekschool Zuid-Groningen in Stadskanaal en sindskort ook bij Muziekschool De Hondsrug in Gieten.

Wietze Koning

Ik was elf jaar oud toen mijn eerste 3/4 spaanse gitaartje in mijn bezit kwam. Een jaar eerder was mijn interesse gewekt.