Muziekschool de Hondsrug in de Gemeente Aa en Hunze
0598 - 468724 (To Abels)

We gaan van start!

Woensdag 18 januari start de cursus Muziek op Schoot! Wil je nog meedoen? Meld je dan snel aan! Kijk op de pagina cursussen voor meer informatie.

 

 

Zin in een nieuwe uitdaging?

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid. Heb je belangstelling of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze secretaris To Abels via telefoonnummer 0598 - 468724 of via het mailadres info@muziekschooldehondsrug.nl.

 

 

Volg een gratis proefles!

Heb je belangstelling voor zang- of muziekles? Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen! Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

De muziekschool heeft twee leslocaties:

 

Dr. Nassau College

Stokleggingslaan 17 in Gieten

 

 

Basisschool De Marke

De Weegbree 21 in Gieten

(ingang via de hoofdingang)

 

WELKOM BIJ MUZIEKSCHOOL DE HONDSRUG!

 

Muziekschool "De Hondsrug" geeft modern en levendig muziekonderwijs aan zowel de kleintjes als ook aan oudere leerlingen binnen de gemeente Aa en Hunze. Door bevoegde docenten wordt op een kwalitatief hoog niveau en op enthousiaste wijze les gegeven. Het lesprogramma biedt daardoor veel ruimte voor de specifieke wensen en mogelijkheden van de leerlingen. Speelplezier en samenspelen staan daarbij hoog in het vaandel. De muziekschool is een door de gemeente Aa en Hunze gesubsidieerde instelling. De lessen op de muziekschool staan daarom open voor iedereen die woonachtig is in deze gemeente. De lessen worden gegeven in Gieten (Drenthe).

 

Lesaanbod

 

instrumentale lessen:

accordeon, drums, dwarsfluit, keyboard, piano, viool, zang, gitaar (akoestisch en elektrisch), saxofoon, cello, harp en contrabas

 

cursussen:

muziek op schoot, kinderkoor, AMV,  basiskennis muziektheorie en ....sdhiaawewdmhienevg

 

Toch nog zin in muziekles? Informeer gerust, wellicht zijn er nog plaatsingsmogelijkheden!